LavieSage

LavieSage

_

LavieSage legt de focus op de binnenkant van de huid, door behandeling van de huid via natuurlijke voedingssupplementen. De nutricosmetics van LavieSage zorgen ervoor dat u de juiste voeding binnenkrijgt die uw huid aan de binnenkant voedt, beschermt en gezond houdt. De nutricosmetics van LavieSage zijn een onderdeel van de behandeling.

Hoewel wij veel kunnen zien aan de buitenkant van uw huid, is het soms ook verhelderend om te weten wat er nu precies aan de binnenkant van uw huid gebeurt. Dat kan met behulp van een huidscan. Een huidscan geeft de actuele status van de huid weer. Het resultaat van een huidscan kan aangeven hoe de behandeling moet worden aangepakt óf hoe een lopende behandeling zich ontwikkelt, als u de scan herhaalt.

Over het algemeen zien we een duidelijke toename van collageenopbouw in de huid, wanneer we de scans die gemaakt zijn vóór- en na het inzetten van nutritionele voedingssupplementen met elkaar vergelijken. Collageen herstelt de huid en voorkomt uitdroging waardoor het verouderingsproces van uw huid sterk vertraagt.

Natuurlijk vertaalt ook uw leefpatroon zich in uw huid. Krijgt u wel de juiste voedingsstoffen binnen? Rookt u? Wanneer u heel gezond eet en leeft kunnen zelfs huidklachten als acné, psoriasis of rosacea te lijf gegaan worden.

Wij geven u graag advies om veroudering van uw huid te voorkomen en de kwaliteit van uw huid te verbeteren.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Interesse? Laten we een afspraak maken!

CADEAUTIP!

Een mooie cadeaubon van Margaret Richters Institute For Seasonal Skin Therapy. Inwisselbaar tegen een verzorgende behandeling, ontspannende massage of fijne producten voor thuisbehandeling.