Huidspecialist

Orthomoleculair epigenetisch therapeute

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren in mijn praktijk gewerkt als huidspecialiste.

Ik merkte dat ik een probleemhuid niet alleen goed kon behandelen met verantwoorde mooie producten, maar dat hij ook van binnenuit aangepakt moest worden voor een optimaal resultaat. Daarbij is de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam en het vertelt veel over uw gezondheid. Uw houding daarentegen verraadt vaak of u al dan niet lekker in uw vel steekt.
De relatie tussen lichaam en geest hebben mij altijd al gefascineerd vandaar dat ik onlangs mijn opleiding tot epigenetisch therapeut met goed gevolg heb afgerond en mijn praktijk hiermee heb uitgebreid.

U kunt nu ook, naast de vertrouwde huidbehandelingen, ook terecht voor adviezen omtrent diabetes 2, insuline resistentie, huidklachten, ontstekingen, eczeem, hoge bloeddruk, over- en ondergewicht, hormonale klachten, darmproblemen en burn-outklachten.

In deze tijd leven we nu eenmaal snel en er moet veel. We eten steeds ongezonder en nemen nergens meer de tijd voor. Het geeft veel stress en dat veroorzaakt nare lichamelijke klachten.

Orthomoleculaire geneeskunde

De orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van het zelfgenezend vermogen van uw lichaam met het behulp van de juiste bouwstoffen. Een goede voeding is daarbij van het allergrootste belang.
Door toepassing van praktische diagnostiek trigger ik dit zelfgenezend vermogen en ga ik samen  met u op zoek naar oplossingen voor een gezonde lifestyle die goed bij u past.
Mijn begeleiding  bestaat  uit een uitgebreid consult.  Indien nodig maak ik gebruik van bloedonderzoek, darmscreening en ander testen. Alles uitgevoerd door rijkserkende laboratoria Voedingsadviezen zijn en blijven een belangrijke leidraad gedurende de therapie.

Een plan op maat dus, speciaal voor u !

Tarieven:
Intake + 1e consult           90 min                   € 95,00
Vervolgconsult                  60 min                   € 50,00

Metabolic Balance

Omschakeling van jouw voedingspatroon

Metabolic Balance® is het stofwisselingsprogramma om jouw gezondheid te bevorderen, gewichtsproblemen op te lossen en jouw vitaliteit te vergroten.
Door een keuze te maken van de juiste levensmiddelen krijgt het lichaam de voedingsstoffen binnen, die nodig zijn voor het onderhouden van een uitgebalanceerde stofwisseling en een optimale hormoonhuishouding. Onze voeding bestaat veelal uit koolhydraten. De verhouding tussen koolhydraten, eiwitten, vetten zijn van belang. Tevens zijn plantenstoffen, oliën, vitaminen en vetten ook van belang.

Interesse? Laten we een afspraak maken!