Huidspecialist Margaret Richters

Mijn droom is zoveel mogelijk mensen op een natuurlijke manier zelfredzaam te maken in het behandelen van hun huidklachten

Als klein kind had ik last van eczeem en een zeer droge huid. Wanneer het eczeem op zichtbare plekken verscheen, kon ik helemaal in paniek raken. Het was een emotionele periode in mijn jeugd. Volgens de reguliere geneeskunde moest ik hier mee leren leven. Maar als jonge volwassen vrouw kon ik hier niet mee leven. Ook ik wilde er stralend en mooi uitzien. Welke jonge vrouw in de bloei van haar leven wil dit namelijk niet? Ik koos voor een opleiding als schoonheidsspecialiste om in eerste instantie mezelf te helpen. Daarnaast ben ik door de jaren heen ervan overtuigd geraakt dat de juiste voeding een natuurlijke en gezonde huid bevordert.Om mij ook hierin te specialiseren heb ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde gevolgd. Als schoonheidsspecialiste en orthomoleculaire therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen ANBOS en MBOG.

Ik weet namelijk als geen ander wat het betekent om huidklachten te hebben en hoe je dit kunt overwinnen. Heb jij last van (chronische) huidklachten, ga hiermee aan de slag, er is meer mogelijk dan je wellicht denkt!

Margaret Richters

Margaret Richters huidspecialiste in Rotterdam

Interesse? Laten we een afspraak maken!

We gaan uw huid zelf aan het werk zetten. Ik adviseer u over een actieve levensstijl en gezonde en gevarieerde voeding voor de opbouw van uw huid van binnenuit. Samen met het gebruik van nutritionele voedingssupplementen en huidverzorgende producten & behandelingen zorgen we voor een snelle, duurzame huidverbetering.

Seasonal Skin Therapy

Bij de wisseling van het seizoen, verandert de behoefte van uw huid. Daarom hebt u bijvoorbeeld de ene maand last van droge plekjes en de andere keer van pukkeltjes. Of voelt een dagcrème de ene keer wel goed aan en het andere moment niet.
Margaret Richters Institute For Seasonal Skin Therapy is gespecialiseerd in een seizoensgerichte aanpak van uw huid.
Wij stemmen ons advies en de behandelingen af op het seizoen.

Winter
In de winter zijn kuurbehandelingen gericht op huidverbetering een echte aanrader. Een kuurbehandeling zorgt ervoor dat de huid in topconditie blijft. Zo speelt u preventief in op huidproblemen als een onzuivere huid, rimpels, een droge of juist een vette huid.

Lente
In het voorjaar schiet ons energiepeil vaak omhoog en bij het verschijnen van de voorjaarszon besteden we doorgaans meer aandacht aan het lichaam en de huid dan gedurende de koude winter. In deze periode is het raadzaam om bijvoorbeeld de huid van de benen extra te verzorgen of bij ons langs te komen voor een speciaal verzorgings- of voedingsadvies voor een topconditie van het gehele lichaam.
Zomer
Gedurende de zomermaanden ligt de nadruk veel meer op de invloed van de zon. De huid verlangt naar meer aandacht en bescherming dan in andere seizoenen. Behandelingen tijdens de zomer kunnen bijvoorbeeld meer verkoelend zijn en het verzorgingsadvies en de producten zijn specifiek op de zomer afgestemd.
Herfst
Na een zonvakantie, of in de herfst als de huid maandenlang aan straling van de zon is blootgesteld, kan het zijn dat de huid beschadiging heeft opgelopen. Denk hierbij aan pigmentvlekken op het gezicht en decolleté. Met behulp van de juiste behandelingen en producten kan deze zonschade aanzienlijk beperkt worden.

Voor wie?

Het Institute For Seasonal Skin Therapy biedt verschillende behandelingen, in verschillende prijsklassen, geschikt voor de blanke en donkere vrouwen- en mannenhuid. Voor de mannen komen naast de genoemde aandoeningen ook regelmatig andere problemen voor, zoals ontstekingen voortkomend uit de baardgroei. Deze specifieke problemen worden meegenomen in het behandelplan. Daarnaast zijn er voor de mannenhuid speciale behandelingen en producten beschikbaar.

Massages

Naast de genoemde gezichtsbehandelingen bieden wij ook diverse massages, zoals een huidverbeterende massage of een Shiatsu massage van het gezicht en/ of de rug. De behandeling wordt uiteraard afgestemd op uw persoonlijke behoefte.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek doen wij een persoonlijke analyse van uw huid, haar en nagels. Ook willen we graag inzicht in uw leef- en eetgewoonten om tot een complete huidanalyse te kunnen komen. Alle analyses nemen wij mee in een uitgebreid behandelplan en professioneel advies met bijpassende ondersteunende producten en nutricosmetics van Laviesage. Daarnaast integreren wij in het advies uw wensen en verwachtingen. Ons advies is gericht op langere termijn, zodat u niet alleen weet hoe uw huid werkt maar zodat uw huid ook in topconditie blijft. Wij adviseren onze klanten regelmatig een behandelingskuur. Samen werken we aan een geweldige, stralende huid.

U kunt hier een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aanvragen.
Een intakegesprek duurt ongeveer 45 minuten.

Interesse? Laten we een afspraak maken!