Deynique is het totaalconcept voor huidverbetering, anti-aging en lifting.

Het geheim van Deynique is Aloë vera. Aloë vera is een van de meest effectieve natuurlijke ingrediënten voor een schoonheidsproduct.

 • Aloë Vera bevordert de doorbloeding en de celvernieuwing ook in de dieper gelegen huidlagen. Voor een doeltreffende regeneratie van de huid is dit een basisvoorwaarde.
 • Aloë Vera werkt vochtvasthoudend. Het verouderingsproces van de huid wordt aanzienlijk afgeremd.

Dit gecombineerd met waardevolle serums, speciaalbehandelingen en kuren zorgen voor lange termijn resultaten. Hieronder vindt u enkele behandelingen van Deynique:

 

Anti Tox

Deze behandeling is met name geschikt voor het voorjaar en de zomer.

Na het openen van de huid en een extreem intensieve ontgifting van de diepste huidlagen worden de poriën gevuld met werkzame stoffen en verzegeld. De magneetmassage versoepelt het weefsel, zuivert de ruimte tussen de cellen, activeert de lymfen, bewerkstelligt een versteviging en maakt het huidbeeld gelijkmatiger.

Enkele bijzonderheden van de Anti Tox behandeling op een rijtje:

 • Zeer aangename behandeling
 • Behandeling met magneetmassage
 • Heeft een krachtige werking
 • Ondersteuning bij couperose
 • Heel diepe ontgifting
 • Geeft de huid nieuwe energie
 • Heft blokkades direct op
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Gaat oedeem (vocht) tegen
 • Effectief bij allergie en eczeem

Deze behandeling is uiterst doeltreffend bij: fijne rimpels, een slecht doorbloede huid, pigmentvlekken, hyperpigmentatie en anti-aging.

Prijs per behandeling: 82 euro
Bij het afnemen van een kuur (= 6 behandelingen) bedragen de kosten 65 euro per behandeling.
Let op, de kosten van een kuur moeten vooraf volledig voldaan worden.

 

Bio Face Lifting

Deze behandeling is geschikt voor alle seizoenen.

Bij de Bio Face Lifting gaat de ontslakking via de lymfe. Door een dieptereiniging worden overtollige vetten, talgafvalstoffen en afgestorven huidcellen verwijderd.

De Bio Face Lifting zorgt voor een uitzonderlijke verbetering van het huidbeeld. Deze methode voorkomt de vorming van nieuwe oneffenheden. Het is een intensieve verzorging met voedingsstoffen, die de verwaarloosde huid onmiddellijk een flinke oppepper geeft. Niet alleen versterkt u het bindweefsel ermee, u maakt bovendien uw huid een stuk gladder en strakker.

De Bio Face Lifting (geschikt voor alle huidtypen) is de ideale start voor huidvernieuwing en kan worden afgenomen als individuele behandeling of in kuurvorm. Voor een langdurige werking en duurzaam effect raden we u aan de huid thuis zelf te verzorgen met de afgestemde producten.

 

Anti-Aging

Deze behandeling is geschikt voor alle seizoenen.

Met behulp van het Anti-Aging Circle Systeem kiezen wij uit een scala van behandelingen precies de juiste combinatie van elkaar versterkende behandelingen. Afhankelijk van uw huidtype wordt een behandelplan ontwikkeld. Hierbij hebben wij de keuze uit zeer efficiënte beauty treatments, waaronder de Bindweefselmassage, de Silk Lifting en de Summer Mega Lifting. Wij vertellen u hier graag meer over in het Instituut.

 

ACE-masker met hyaluronzuur

Deze behandeling is geschikt voor de (na)zomer.

Tijdens de warme (na)zomerdagen kan uw huid wel wat verkoeling en extra huidverzorging gebruiken. Bijvoorbeeld met het ACE-masker met hyaluronzuur van Deynique.

Na het hydraterende gezichtsmasker, wordt een ampul aangebracht met een koude ijsbol. Een heerlijke koele ervaring met een verrassend mooie werking. Bovendien krijgt u tijdens deze huidverbeterende behandeling een fijne massage.

U kunt dit masker ook zelf thuis gebruiken. Margaret vertelt u hier graag meer over.

 

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.